Zvezdu nije zaboravio: Drulić ponovo na “Marakani”, a sada ima i poseban razlog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bivši fudbaler crveno-belih trenutno se nalazi na usavršavanju u Omladinskoj školi trofejnog kluba

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić ponovo je na “Marakani”. On se nalazi na usavršavanju u Omladinskoj školi trofejnog kluba, a posebno se specijalizuje za rad sa napadačima.

Fenomenalan je osećaj biti ovde. Uvek mi je lepo kada dođem na terene Omladinske škole, prođu razna sećanja, osećaj bude fantastičan. Nastojaću da sa mojim bivšim saigračem i prijateljem Vladimirom Sandulovićem pokušam da prenesem nešto na igrače koje trenira. Da podelim sa njima iskustva i utiske iz juniorskog, a potom i seniorskog nivoa fudbala, koliko je to moguće u ovom kratkom periodu. Poseban akcenat je na napadačima koji su izuzetno talentovani – rekao je Drulić za klupski sajt.

Bivši napadač crveno-belih je pratio trening Grafičara, kako bi i na terenu stekao dodatno iskustvo.

Izuzetna nam je čast što je sa nama Goran Drulić i to je veoma bitno za decu koju treniram. Razgovarao je sa njima o tome kako je to sve iz njegovog ugla izgledalo, podelio iskustva kroz karijeru i zaista nam je privilegija što je došao da bude sa nama tokom čitave nedelje. Mnogo toga može da se nauči od njega, pre svega na ljudskom, a naravno i na fudbalskom nivou – rekao je Sandulović.

 

Tagovi:

Pročitajte još: