Zvezda pozvala navijače na prolećnu premijeru, u čast legendarnog Mihe

Ulaz na utakmicu će biti besplatan, a za svakog posetioca, obezbeđena je uspomena u vidu specijalne karte, koje će se deliti na ulazima na stadion.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova igraju protiv Vojvodine na prolećnoj premijeri. Ovaj meč je nazvan “Mihina utakmica”, s obzirom na to da će biti u čast nedavno preminulog legendarnog fudbalera oba kluba.

Ulaz na utakmicu će biti besplatan, a za svakog posetioca, obezbeđena je uspomena u vidu specijalne karte, koje će se deliti na ulazima na stadion. Takođe, Delije su pozvale sve navijače da ponesu šal, kako bi upotpunili koreografiju koja je planirana za ovaj meč.

U međuvremenu, iz kluba su još jednom pozvali navijače da upotpune prolećnu premijeru.

– Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno – šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu, 4. februara od 16 časova kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona. Vidimo se na Marakani, za Zvezdu, za Mihu – navodi se u tekstu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: