logo transparend vojvodina uzivo

Zrenjaninsko udruženje penzionera osudilo napad opozicionara na prostorije njihovog udruženja

ZRENJANIN – Udruženje penzionera „Bagljaš“ osudilo je ponašanje predstavnika opozicije koji su nasilno ušli u prostorije i vulgarno ometali sprovođenje svakodnevnih aktivnosti ovog udruženja građana. Tim povodom Udruženje penzionera „Bagljaš“ uputilo je saopštenje, koje prenosimo u celosti:

Obaveštamo javnost, da su, za sada nepoznati počinioci, uzurpirali prostorije Udruženja penzionera „Bagljaš“ i ometali rad naših predstavnika, tokom obavljanja svojih redovnih aktivnosti koje su usmerene, pre svega, na pomoć najstarijim sugrađanima.

Usled nedoličnog ponašanja, vikanja i izazivanja haosa, predsedniku našeg udruženja je pozlilo, nakon čega je hitno primljen u Urgentni centar zrenjaninske bolnice.

Zrenjanin je miran i bezbedan grad, u kojem pravo na dostojanstven život treba da imaju građani svih generacija.

Zato, želimo da uputimo pitanje, kome smeta rad naše organizacije i kakve skrivene namere se nalaze iza današnjeg sramnog događaja?

Najoštrije osuđujemo ovaj sraman čin, koji je očigledno tendeciozna akcija nekih opozicionih aktera pred predstojeće lokalne izbore, i tražimo od nadležnih institucija da što pre pronađu počinioce i kazne ih.

Udruženje penzionera „Bagljaš“

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.