Zrenjanin predstojećeg vikenda domaćin drugog turnira A1 Regionalne vaterpolo lige

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

ZRENJANIN – Vaterpolo klub “Proleter” biće predstojećeg vikenda, od 14. do 16. januara, domaćin drugog turnira A1 Regionalne vaterpolo lige.

Na turniru još učestvuju i zagrebački Medveščak, KPK Korčula, Triglav iz Kranja, Vojvodina iz Novog Sada i Nais iz Niša. Biće odigrana tri kola, sa ukupno 9 utakmica.

Utakmice se na Gradskom bazenu igraju u prisustvu publike, uz pridržavanje svih epidemioloških mera. U petak i subotu mečevi se igraju od 17 časova, dok je za nedelju predviđen “matine” program, s početkom u 10 časova.

U Vaterpolo klubu “Proleter” očekuju kvalitetne i neizvesne utkamice, a grad Zrenjanin spreman je da ugosti oko 120 gostiju iz regiona. U lokalnoj samoupravi i u redovima domaćina izrazili su zadovoljstvo zbog toga, svima upućuju dobrodošlicu i izražavaju očekivanja da će se svi prijatno osećati u našem gradu.

Nakon četiri odigrana meča na prvom turniru u Novom Sadu, VK “Proleter” zauzima 5. mesto na tabeli sa osvojenih 7 bodova, uz 2 pobede i po jedan nerešen i izgubljen meč.

Turnir u Zrenjaninu dobra je prilika da se, na domaćem terenu, poboljša bodovni saldo, ali i da se ugoste poznati vaterpolo klubovi sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: