Zrenjanin: Likovni konkurs ,,Krv život znači“ Crvenog krsta otvoren do 31. marta

ZRENJANIN – Crveni krst Zrenjanin i ove godine je raspisao je konkurs pod nazivom ,,Krv život znači“ koji je otvoren do 31. marta, a više informacija u vezi sa istim mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Crvenom krsta Srbije.

Cilj konkursa je promocija dobrovoljnog, anonimnog i nenagrađenog davalaštva krvi.

Pravo učešća imaju učenici osnovnih i srednjih škola iz Srbije koji svoje radove dostave organizaciji Crvenog krsta u gradu i opštini na čijoj se teritoriji nalazi škola odakle je učenik.

“S obzirom na to da su godinama unazad umetničke kategorije konkursa bile likovna, literarna i video kategorija, skrećemo vam pažnju da je ove godine došlo do određenih izmena u umetničkom izrazu za stariji uzrast osnovaca i za srednjoškolce od kojih očekujemo postere, vizuale za društvene mreže i forme kratkih poruka koje se mogu koristiti i na društvenim mrežama, detalji se nalaze u Propozicijama konkursa.” – poručili sui z Crvenog krsta Zrenjanin.

Radovi se mogu poslati putem pošte ili ih lično doneti u prostorije Crvenog krsta Zrenjanin, Zmaj Jovina 1a, svakog radnog dana od 7.00 do 14.00 časova, najkasnije do 31. marta.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: