Znate li šta je PRAVILO 7-7-7? Kažu da može da spasi brak, a svaki par bi trebalo da ga se pridržava

Jedna žena tvrdi da je u pravilu 7-7-7 ključ srećnog bračnog života, posebno ako imate decu.

Na Instagramu je postao viralan snimak na kome jedna žena objašnjava pravilo 7-7-7, kojim je prikupila stotine hiljada pregleda i komentara, a reč je o sistemu postupaka u braku, kojim bi on trebalo da se održi na visokom nivou i dobar odnos između partnera.

Centar svega je broj 7, odnosno tri sedmice pomoću kojih možete održati srećan brak.

Šta je pravilo 7-7-7?

Pravilo 7-7-7 je jednostavan skup pravila.

Naime, svakih 7 dana, par treba da izađe na sastanak, koji ne mora biti ekskluzivan, to može biti i šetnja, večera, bioskop, pozorište, odlazak do parka, bilo gde gde volite inače da odete.

Dalje, svakih 7 nedelja, vi treba da odvojite 24 sata samo za svog partnera i isključivo mu se posvetite. To treba da bude svojevrsna avantura: izlet, putovanje… Bitno je da to ne bude ono što radite često ili svaki dan, poput odlaska u nabavku ili čišćenje kuće.

Na svakih 7 meseci, treba da odete na odmor bez dece, odnosno, da napravite plan kako ćete uživati bez stresa, na planini, u spa centru… Bitno je da se povežete kao par, ne samo roditelji.

Ipak, nemaju svi pozitivno mišljenje o ovom pravilu, što se vidi u komentarima.

 Jedino ako ćeš nam ti čuvati decu; — Moja žena ima pravilo 5-5-5. Svakih 5 minuta priča o 5 stvari koje sam pogrešno uradio poslednjih 5 godina, — Da li smo milioneri u ovoj fantaziji? — samo su neki od šaljivih komentara.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.