Zločin protiv životne sredine u Vognju! (VIDEO)

VOGANJ – Meštani i poljoprivrednici Vognja susreli su se sa nelegalnim ispuštanjem osoke i apelovali na Opštinu Ruma da se ovaj problem što pre reši!

Predsednica Opštine Ruma sa svojim timom saradnika odmah je reagovala i poslala sve nadležne inspekcije kako bi podnele prijavu protiv izvršioca ovog zlodela koje je usmereno protiv životne sredine i zdravlja ljudi, a radi se o farmi svinja kompanije “Žito Dunav”.

Tim putem predsednica Opštine Ruma uputila je i apel da se ovakve stvari ne ponavljaju: – Poštovani sugrađani, u prethodne dve nedelje sam obišla sva sela naše opštine, razgovarala sam sa građanima, saznala njihove muke i probleme sa kojima se susreću. Meni i mom timu saradnika su građani na prvom mestu i to svakog dana dokazujemo! Kada smo saznali da se meštani i poljoprivrednici Vognja svakodnevno susreću sa problemom nelegalnog ispuštanja osoke i zagađenjem životne sredine odmah smo reagovali i poslali sve nadležne inspekcije kako bi se podnele prijave a izvršilac bio kažnjen. Na ovaj način stajemo na put zagađivačima životne sredine i održavamo dato obećanje da će građani Rume živeti u čistoj, zelenijoj i naprednijoj opštini iz dana u dan.
Ovim putem javno prozivam zagađivača da ubuduće prestane sa ovakvim radnjama, ne samo zbog kazni i prijava koje će dobijati nego zato što je ovo činjenje zločina usmereno protiv životne sredine i zdravlja ljudi!
U konkretnom slučaju radi se o farmi svinja kompanije “Žito Dunav”.

Kao što navodi predsednica, mole se svi građani da povedu računa o zaštiti životne sredine koja ih okružuje i da će svako ko bude išao protiv ekologije i sredine biti sankcionisan!

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.