Zlatan Ibrahimović u suzama završio karijeru: Veličanstven oproštaj Milaneza od svog Boga fudbala

Kraj jedne velike ere

Veliki Zlatan Ibrahimović od danas je i zvanično okačio kopače o klin, pošto je posle objave Milana da sa njim neće produžiti ugovor, doneo odluku da ode u penziju!

Ugovor sa Rosonerima, švedski fudbaler imao je sve do kraja ove sezone, a Ibra je ove godine nastupio samo 144 minuta na terenu u četiri nastupa, ali je istovremeno postao i najbolji strelac u istoriji Serije A na meču protiv Udinezea.

 

U Milan se vratio 2020. godine kada je sa timom osvojio titulu prvaka Serije A, prvu nakon 2011. godine, kada je takođe on bio u sastavu. On nije bio u protokolu za meč sa Veronom danas, ali je bio na stadionu, bordio je svoje saigrače, a imao je i emotivan oproštaj od navijača.

Oni najvatreniji razvili su preko cele tribine natpis “God Bye” (u bukvalnom prevodu “Doviđenja, Bože”) zbog čega je Ibrahimović u jednom momentu čak i zaplakao i nije mogao da zaustavi svoje suze.

 

Šveđanin se klanjao navijačima i pokazao im je znak srca, što je dokaz koliko voli Rosonere i klub iz Milana sa kojim je ostvario neke od svojih najvećih uspeha u čitavoj karijeri.

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: