Žitište: Za izradu projekta pogona za prečišćavanje otpanih voda tri miliona dinara

ŽITIŠTE – Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Nemanja Erceg i zamenik predsednika opštine Žitište Đorđe Žuža potpisali su juče u Pokrajinskoj vladi ugovor namenjen finansiranju izrade projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju pogona za prečićavanje otpanih voda u naseljenom mestu Banatsko Karađorđev u iznosu od tri miliona dinara.

Svečanost je održana povodom završetka konkursa za dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta APV za 2023. godinu za finansiranje i sufinansiranje izrade projektno-tehničke dokumentacije u oblasti upravljanja komunalnim otpadnim vodama, na kom su sredstva dodeljena za projekte iz 12 lokalnih samouprava, u ukupnom iznosu od 50 miliona dinara.

Prilikom potpisivanje zamenik predsednika opštine Žitište Đorđe Žuža rekao je da ova opština dobija veliku podršku od Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine kada su ovakvi projekti u pitanju.

Ovaj tekst je deo projekta Žitište uživo koji se sufinansira iz budžeta Opštine Žitište. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.