logo transparend vojvodina uzivo

Žene u ova 3 znaka nikako nemaju dobar odnos sa svekrvom: Nikada neće zakopati „ratne sekire“

Odnos svekrve i snaje često zna da bude veoma komplikovan. Nadmetanje za ljubav njihovog sina može da bude problem između njih, jer, na kraju krajeva, može da postoji samo jedna dominantna sila!

Naravno, postoje izuzeci. Ali ova tri horoskopska znaka ih ne prave!

Lav

Lav po svojoj prirodi takođe želi da bude dominantan u svom domu i porodici. Podrediti se nekome i pognuti leđa? To je gotovo nemoguće za ovaj vatreni znak koji često nastupa poput kralja, odnosno kraljice.

Zbog svoje šefovske prirode posebno će iritirati upravo one svekrve koje su i samo autoritativne i dominantneličnosti. Zbog toga su gotovo neizbežne duge rasprave o moći u kući ili čak skrivene spletke!

Ribe
Premda ribe obično ne dopuštaju da im iko išta govori i vole da rade po svome, ovaj horoskopski znak kao da postaje pomalo plašljiv i podređen svojoj svekrvi. Ribe jako poštuju starije i, koliko god naivne bile, podržavaju svekrvu i svekra, kao i celu suprugovu porodicu.

Slučaj je to obrnut od onog dominantnog lava. Svekrve to često iskorišćavaju, zbog čega ribe onda pate. Da ne kažemo da „nanjuše“ ko im neće pružati prejaki otpor, pa dopuštaju sebi stvari koje možda inače i ne bi, „uče“ ribe kako da odgajaju decu, kako da skuvaju ručak, kako da organizuju život…

Rak
Kao posebno emocionalno i empatično stvorenje, rak želi da bude siguran da je svima u njegovoj kući dobro. Ovaj vodeni znak takođe obično dočekuje svoju svekrvu raširenih ruku – ponekad, nažalost, na svoju štetu.

Njegovu nesigurnost i dobrodušnost ponekad besramno iskorišćava svekrva, pa kao rezultat toga zauvek dominira nad rakom. Ali račicama, na sreću, to možda neće tako teško da padne kao nekom drugom znaku. Željne da svima ugode, pripadnice ovog znaka kojima je porodica najvažnija, lako će da pređu i preko nekih svekrvinih mana i hirova.

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.