Žene treba posebno da se zabrinu: Evo šta znači kada sanjate monahinju

Može da simbolizuje vašu sestru ili žensku figuru u vašem životu.

Ako ste žena i sanjate da ste monahinja, to ukazuje na nezadovoljstvo trenutnom situacijom i okruženjem. Tražite bekstvo ili izlaz iz neke situacije.

Alternativno, san može da znači da tražite osećaj sigurnosti ili smirenosti u svom životu. Monahinja je simbol duhovnosti. Takođe je simbol potisnute seksualnosti.

 

Foto: Pixabay

Sanjati da ste monahinja

Ako ste sanjali da ste monahinja, taj simboliše vaša osećanja o tome da morate odustati od svojih želja ili ciljeva. Voljno ili ne, niste u mogućnosti da sledite želje, ciljeve ili romantične interese.

Sanjati da ste pobegli od časne sestre 

Ako ste sanjali da ste pobegli od monahinje, taj san može simbolizovati vašu želju da izbegnete dugotrajne žrtve u svom životu zbog nečeg ugodnog. Ne biste voleli da budete primorani da zaustavite nešto u čemu uživate.

 

Foto: Pixabay

Sanjati monahinju sa nožem

Ako ste sanjali časnu sestru sa nožem, taj san može predstavljati osećanja zbog prinude na dugotrajno žrtvovanje nečeg ugodnog.

Sanjati  monahinju u belom

Ako ste sanjali monahinju u beloj odeći, to je znak čistoće i nevinosti. To je takođe znak da se previše fokusirate na finansije, a ne na stvari koje su zaista važne.

Vaši sebični postupci dovešće vas do potpune katastrofe. Ako ne odstupite, bićete primorani da se povučete i živite jednostavnijim životom.

Šta god da ste uradili, imaće velike posledice, pa se barem pripremite za najgore. Od sada pokušajte da volite ljude više od materijalističkog blaga. Ovaj san simbolizuje čistotu, nevinost, poslušnost i čednost.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: