logo transparend vojvodina uzivo

Zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže – Zabranjen saobraćaj u delu ulice Narodnog fronta

NOVI SAD -. Saobraćaj će, zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže na Limanu, biti zabranjen od danas do 17. jula u Ulici Narodnog fronta, od Dragiše Brašovana do Fruškogorske i blokovskoj saobraćajnici u toj ulici u Novom Sadu.

Autobusi na linijama 4, 11a i 11b saobraćaće izmenjenom trasom.

U smeru iz centra vozila na linijama 4 i 11b će se, od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, kretati Bulevarom cara Lazara, do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, pa tim Bulevarom do Narodnog fronta, odakle nastavljaju redovnom trasom. U suprotnom smeru, sa Limana, autobusi 4 ,11a će na raskrsnici Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja skretati na taj Bulevar i odatle nastavljati uobičajenim putem. Na izmenjenom delu trase koristeiće se stajališta drugih linija, kao i ono Bulevar oslobođenja – Narodnog fronta (4 i 11a).

Režim saobraćaja biće izmenjen do 30. juna u Kisaču i to u ulicama Železnička, Mihala Kardelisa, Vinogradarska, kao i delovima Jana Kolara (12-16) i Milana Tepića, kod kružnog toka u Kisaču. razlog za izmene je izgradnja kanalizacione mreže, a autobusi na linijama 42 i 43 saobraćati izmenjenom trasom.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.