Zbog jednog sastojka vaša kupus salata će imati ukus kao ona iz restorana

Ukoliko niste zadovoljni ukusom kupus salate, postoji jedan trik koji će običnu salatu da pretvori u onu kao iz restorana.

Potrebno vam je:

glavica kupusa
so
ulje
sirće
a “tajni” sastojak je šećer – samo vrh kašičice.

Priprema:

Iseckajte kupus na sitno ili ga narendajte, pa dodajte ulje i sirće.
Dobro ga izgnječite rukama i ostavite da odstoji nekoliko minuta.
Dodajte so i malo šećera kako biste postigli idealan ukus.
Važno je da so i šećer dodate na kraju, jer ukoliko ih dodate pre ulja i sirćeta, salata neće biti dobro začinjena.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.