logo transparend vojvodina uzivo

Završnica projekta „Mostovi nas spajaju, granice razdvajaju!“

Dalibor Rožić
NOVI SAD – Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić prisustvovao je pozorišnoj predstavi u okviru završnice projekta „Mostovi nas spajaju, granice razdvajaju!“ koja je održana u Kulturnoj stanici „Liman“.

Projekat je podržala Gradska uprava za kulturu Novog Sada, Kancelarija za mlade i OPENS 2019.

– Veliko mi je zadovoljstvo što prisustvujem završnici projekta koji ima za cilj unapređenje kulturnog života osoba sa invaliditetom i ovom prilikom bih naglasio značaj međusobne saradnje Društva za podršku osobama sa autizmom Novog Sada i učenika ŠOSO „Milan Petrović“ bez čijeg učešća ova predstava ne bi bila moguća. Umrežavanje kroz saradnju i organizaciju interaktivih sadržaja koji doprinose poboljšanju svakodnevnog života osoba sa invaliditetom je dragocena, a Udruženje „Život kao inspiracija” kao nosilac projekta, je taj zadatak odlično realizovalo. Izgraditi most, simbolično znači pružiti ruku prijateljstva, srušiti prepreke i obrisati granice koje nas razdvajaju. Grad Novi Sad će i ubuduće nastaviti da podržava ovakve i slične projekte – rekao je Dalibor Rožić.

Autorka predstave, teksta i edukatorka na projektu je Melita Vujović, a predstvu su izveli članovi Društva za podršku osobama sa autizmom Novog Sada i učenici ŠOSO „Milan Petrović“.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.