Završni radovi na temeljima sportske hale u Beški

INĐIJA – „Višedecenijski san Beščana se ostvaruje“, rekao je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, prilikom obilaska radova na izgradnji sportske hale u Beški, gde su u toku završni radovi na izgradnji temelja ovog sportskog objekta.

Za ovu fazu radova sredstva u iznosu od 34 miliona dinara obezbedila je Opština Inđija. Naredni korak je obezbeđivanje novih 154 miliona dinara za nastavak izgradnje, odnosno stavljanje pod krov objekta.

„Beščani, ali i svi Inđinčani, dobiće modernu sportsku halu, kako za organizaciju sportskih, tako i za ostale manifestacije koje će tu biti organizovane“, naglasio je Gak, i dodao da će objekat do Nove godine biti stavljen pod krov, a potpuno završen za godinu dana.

Foto:Opština Inđija

„Meštani Beške svakodnevno obilaze gradilište i zadovoljni su što izgradnja objekta napreduje planiranom dinamikom“, rekao je predsednik Mesne zajednice Beška Novica Temunović, prenoseći utiske svih Beščana.

Poređenja radi, sportska hala u Beški koštaće dva miliona evra, dok će se za novu sportsku halu Inđiji izdvojiti čak 17 miliona evra, odnosno za ta sredstva svako selo je moglo dobiti moderan sportski objekat.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: