Završena obuka za eAgrar u opštini Inđija

INĐIJA – Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija predavanjem u Inđijni zaokružila je ciklus obuke za eAgrar na teritoriji opštine Inđija.

Tokom protekle dve nedelje organizovana su predavanja u Novim Karlovcima, Novom Slankamenu, Maradiku, Beški, Krčedinu, dok je poslednje predavanje bilo organizovano u Skupštinskoj sali u zgradi opštine Inđija.

Na svim predavanjima je bio izuzetno veliki odziv poljoprivrednika koji su imali prilike da se upoznaju sa načinom dobijanja kvalifikovanog elektronskog sertifikata kao i kako da instaliranju aplikacije po dobijanju ličnog eID. Svaki poljoprivrednik koji je izrazio želju da se na novi sistem prijavi putem elektronskog sertifikata dobio je potrebnu dokumentaciju uz objašnjenje koji su naredni koraci koje treba da preduzmu. Neki od poljoprivrednika su  podigli svoj lični eID na šalterima pošte, pa je njima detaljno objašnjenjo na koji način da skinu aplikaciju i da je pokrenu.

Foto: Vojvodina uživo

Oni poljoprivredni proizvođači koji nisu bili u mogućnosti da prisistvuju predavanjima, Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija će im i u narednom periodu stojati na usluzi kako bi se uspešno prijavili na eUpravu i na Novi informacioni sistem eAgrar. Iz Agencije su takođe najavili i da će se i dalje u njihovim prostoijama organizovati podela ličnog eID broja. Poljoprivrednici će biti naknadno obavešteni o datumu i vremenu podele brojeva.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: