Zaradio 50 miliona u NBA, ne ume obruč da pogodi! Pogledajte zašto se ceo svet smeje nekadašnjem šampionu (VIDEO)

Bio u vezi sa rijaliti zvezdom, a sada svima pokazao zaštoi više nije faktor na terenu

Košarka je nekom majka, nekom maćeha, a nekom dobra vila koja donosi darove!

Kako drugačije objasniti šokantni snimak na kome NBA šampion, igrač koji je u karijeri, prema procenama, zaradio 50 miliona dolara ne ume da pogodi “siguricu”, šut sa oko metra razdaljine.

Tehnički nije baš “zicer”, nije direktno ispod koša, ali je sam, niko mu ne smeta…

I ne samo to, sada se pokazuje i sva efektivnost njegove tehnike šuta, koja već godinama buni ljubitelje košarke, koji često ne umeju da “provale” kojom rukom izbacuje loptu.

Uostalom, pogledajte i sami zašto mu se ceo svet smeje:

Posle sedam uzastopnih promašaja sa metar razdaljine pred duel Atlanta i Čikaga, jasno je zašto već dugo Tompson ne igra neku ozbiljniju ulogu u NBA. Profesionalnu karijeru je počeo u Klivlendu, tamo je osvojio prsten, a onda je posle devet godina otišao u Boston.

Seltiksima je trebala samo jedna sezona da vide da nije vredan 18 miliona dolara godišnje, pa su ga poslali u Sakramento. Tamo je bio do ovog prelaznog roka, kada je otišao u Indijanu, koja ga se odrekla posle nepunih 10 dana, tako da je sada završio u Čikagu.

Tompson je široj javnosti možda najpoznatiji kao bivši dečko rijaliti zvezde Kloi Kardašijan, sa kojom je bio u više navrata i sa kojom ima dete.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: