logo transparend vojvodina uzivo

Zaposleni u katastru Bačka Topola veoma uspešni u svom radu

BAČKA TOPOLA – Prema odličnim rezultatima i mnogobrojnim priznanjima, jedan od najboljih odseka katastara u Srbiji jeste odsek Katastra u Bačkoj Topoli koji broji deset zaposlenih na čelu sa načelnikom katastra za Suboticu, Milonjom Božovićem.

Načelnik Božović je preuzeo Katastar u Bačkoj Topoli 2019.godine, kada, prema rezultatima rada, ova ustanova zauzima drugo mesto među odsecima u Srbiji. Zaslužno, i naredne 2020.godine ostvaruju zavidne rezultate rada ponovo zauzimajući drugo mesto. Već 2021.godine, Božović preuzima i Katastar u opštini Subotica i opštini Mali Iđoš.

Služba za Katastar Nepokretnosti Subotica sa Odsekom Subotica, Odsekom Bačka Topola i Odsekom Mali Iđoš, 2022.godine. na osnovu rezultata rada o radu službi za katastar Nepokretnosti tokom 2021. godine izvršeno je godišnje ocenjivanje radne uspešnosti službi za katastar nepokretnosti i dobijena je konačna ocena.  Služba za katastar nepokretnosti iz Subotice dobitnik je nagrade Republičkog geodetskog zavoda za najuspešniju službu u 2021. godini.  Zahvaljujući svojim zalaganjima za lični doprinos u radu,  načelnik Službe za katastar nepokretnosti Subotica, Milonja  Božović, zaslužno dobija plaketu za najbolji rezultat u ispunjenosti radnih ciljeva.

Odsek za Katastar nepokretnosti Bačka Topola je na osnovu rezultata rada 2022. god, zauzeo prvo mesto u Srbiji. a na osnovu rezultata rada je 2023 godine zauzeo drugo mesto u Srbiji, zašta su ove godine ponovo dobili plaketu od strane RGZ-a.

“Trudimo se da maksimalno ispunjavamo svoje radne obaveze. Mi smo mali ali vredan kolektiv koji svakodnevno marljivo radi, što pokazuju i rezultati rada. Odsek SKN Bačka Topola, broji 7 zaposlenih: Jelić Marica, Ivanišević Marija, Balog Šandor, Koriž Erika, Žaki Žolt, Gila Maja, Kamber Mirjana kao i tri ugovorca: Ilin Jelena, Ilić Boban i Generalović Anja. Zahvaljujem se svima njima na zalaganju i nesebičnom doprinosu u radu“, ponosno je  istakao  načelnik SKN, Božović.

 

 

Pročitajte još: 

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.