Zapečeni pica-kaneloni odmah izmame osmeh na lice

Ukoliko vam ponestaje inspiracije za ručak, danas se prepustite da ovaj recept “radi za vas”.

Zapečeni pica-kaneloni svideće se svima, a njihova brza priprema samo će vam biti užitak. Pasta je “zalivena” bogatim sosom, a kada se sve zapeče u rerni sa topljenim sirom, serviraćete pravu fantaziju na vašoj trpezi.

Sastojci za zapečene pica kanelonije:

250 g kanelona, jedna kutija
pelat
origano
200 g pečuraka
200 g naseckane šunke
1 srednja glavica crnog luka
200 g narendanog kačkavalja
100 g narednane mocarele

Priprema zapečenih pica kanelonija:

Pripremite vatrostalnu činiju i malo je nauljite.

Propržite naseckanu šunku i sa crnim lukom i pečurkama, pa napunite kanelone.

Ređajte ih u činiju, a potom prelijte pelatom sa malo dodate vode i pospite origano.

Ubacite u rernu da se peče na 220 stepeni 25 minuta, po potrebi smanjite vatru.

Pred kraj dodajte narendani kačkavalj i mocarelu i ostavite da se otope, pa servirajte.

Prijatno!

Tagovi:

0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.