“Zamršena” situacija oko Kansela: Bajern ne želi da otkupi ugovor, Tuhel insistira

Nedavno se u nemačkim medijima pojavila i informacija da Bajern neće otkupiti ugovor Kansela vredan 70 miliona evra, i da je sasvim izvesno da bi on mogao da promeni sredinu

Situacija oko Žoaa Kansela i Bajerna i dalje nema epilog. Još uvek nije doneta odluka da li će se portugalski fudbaler vratiti u Mančester Siti, ili će “Bavarci” otkupiti njegov ugovor.

Nedavno se u nemačkim medijima pojavila i informacija da Bajern neće otkupiti ugovor Kansela vredan 70 miliona evra, i da je sasvim izvesno da bi on mogao da promeni sredinu. Ipak, trener minhenskog tima, Tomas Tuhel, insistira da se situacija promeni, s obzirom da je i više nego zadovoljan igrama Kansela.

– Još nismo imali taj razgovor. Mislim da se ovde oseća veoma prijatno. Ali na kraju, sve strane u pozajmici su deo odluke. Bez obzira na to, volim ga. Njegovi kvaliteti i želja za treniranjem su jedinstveni. Naravno, još uvek ima prostora da postane deo tima i doprinese ekipi svojim veštinama. Imam osećaj da je zaista srećan. Razgovaraćemo o svemu – izjavio je Tuhel na konferenciji za medije.

Od dolaska na pozajmicu u Bajern, Kanselo je odigrao 19 mečeva. Takođe, treba istaći i da su interesovanje za Portugalca pokazali i Arsenal i Barselona, te je njegov povratak među “Građane” malo verovatan.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: