logo transparend vojvodina uzivo

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina razgovarao sa korisnicima Gerontološkog centra

ZRENJANIN – Zamenik gradonačelnika Zrenjanin Saša Santovac juče je posetio Gerontološki centar i tom prilikom razgovarao sa korisnicima ove ustanove.

Santovac je tom prilikom poručio da je želeo da se detaljnije upozna sa radom i aktivnostima ovog centra, ali i da sasluša sva pitanja korisnika.

„ Ovakve posete su važne za podizanje svesti o važnosti brige o starijim osobama.Tokom posete, razgovarao sam sa korisnicima doma, slušao njihove priče i iskustva. Ovakve posete često služe i kao prilika za razmenu ideja o unapređenju položaja starijih u društvu i pronalaženju načina za bolje njihovo uključivanje u aktivnosti zajednice“, poručio je Santovac.

Poseta je bila i prilika da pozdravi svog prijatelja, Branislava Frenca, koji svoje penzionerske dane najradije provodi u radionici u kojoj stvara.

„ Razgovarali smo o nekim trenutnim, a i budućim projektima, a jedan od njih, koji je pri kraju je maketa železničko – drumskog mosta u Tomaševcu. Kao i prethodne, uveren sam da će moj prijatelj i ovaj projekat uraditi sjajno“, rekao je Santovac.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.