Zamenik gradonačelnika Zrenjanina pozvao građane da iskoriste svoje glasačko pravo

ZRENJANIN – U ranim jutarnjim časovima svoje glasačko pravo iskoristio je zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, koji je glasao na biračkom mestu broj 13 u prostorijama Mesne zajednice „Berbersko-bolnica“.

U izjavi za portal „Vojvodina uživo“ Santovac je pozvao građane svih devet mesnih zajednica da zajedno sa članovima svojih porodica, komšijama i prijateljima izađu na izbore.

„ Zrenjanin je postao grad u koji se mladi doseljavaju i formiraju svoje porodice, grad koji ubrzano ide putem industrijskog i ekonomskog razvoja, grad u kojem posluju kompanije svetskog ranga. U Zrenjaninu se nikada više nije radilo, gradilo, ulagalo u putnu infrastrukturu, obrazovanje i socijalnu zaštitu. Kako bi nastavili putem razvoja u unapređenja celokupne zajednice, pozivam vas da izađete na izbore i glasate, jer samo zajedno možemo sve. Od mesne zajednice do Gradske uprave, za još bolji život svih građana Zrenjanina.“ – poručio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

Kako portal „Vojvodina uživo“ saznaje biračka mesta su otvorena tačno u 07 časova i glasanje protiče bez problema.

Izbori za savete se održavaju u gradskim Mesnim zajednicama „Sonja Marinković“ (biračko mesto br.11), „Nikola Tesla“ (biračko mesto br. 15), „Berbersko-bolnica“ (biračka mesta br. 13 i 14), takođe i u seoskim Mesnim zajednicama „Perlez“ ( biračka mesta br.7 i 8), „Elemir“ ( biračka mesta br. 2 i 3), „Banatski Despotovac“ (biračko mesto br.1), „Lazarevo“ (biračka masta br. 5 i 6), „Tomaševac“ (biračko mesto br.9) i „Lukino selo“ (biračko mesto br.6).

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.