logo transparend vojvodina uzivo

Zamena stolarije u SSŠ “Branko Radičević” u Rumi

RUMA – Kako bi svi đaci iz rumske opštine imali što bolje i kvalitetnije uslove za obrazovanje rumska lokalna samouprava započela je novi ciklus infrastrukturnih ulaganja u osnovne i srednje škole.

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić posetila je juče Srednju stručnu školu “Branko Radičević”, gde su nedavno završeni radovi na zameni dotrajale stolarije.

Foto: Opština Ruma

-Mi u ovoj tekućoj godini planiramo veliko ulaganje u sve škole sa ciljem da naša deca, naši đaci imaju što bolje i što kvalitenije uslove za svoje obrazovanje. U SSŠ “Branko Radičević” smo zamenili dotrajalu  stolariju sa novom PVC i za tu namenu smo izdvojili 1.408.000 dinara. Takođe, finansirali smo u ovoj školi isto značajne radove na sanaciji vodovodne i kanalizacione  mreze, kao i elektroinstalacija, kazala je predsednica Ćirić.

Direktor SSŠ “Branko Radičević” Mirko Zrnić napominje da je reč o značajnim radovima, te da je stolarija sa istočne strane objekta bila u dosta lošem stanju.

Foto: Opština Ruma

-Gotovo smo završili celokupnu zamenu stolarije u našoj školi. Zahvaljujući Opštini Ruma zamenjen je 21 četvorokrilni prozor i trenutno na školskom objektu je preostalo nekih 10 do 12 prozora za zamenu. Nadamo se da će kao i svake godine lokalna samouprava imati razumevanja kao i do sada i da ćemo u 2022. godini nastaviti tamo gde smo započeli, kazao je direktor Zrnić.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.