logo transparend vojvodina uzivo

Zajedničkom saradnjom do najvećih investicija u objekte kulture ikada u opštini Kula (FOTO)

miljanić-kula
KULA – Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, razgovarao je sa pokrajinskom sekretarkom za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, Draganom Milošević, povodom najveće investicija u objekte kulture ikada u opštini Kula.

Naime, Pokrajinska vlada obezbedila je sredstva za rekonstrukciju bivše zgrade MUP-a u Kuli, čime će ova zgrada dobiti i novi izgled i namenu. U zgradi će biti smeštena biblioteka, a po prvi put Kula će dobiti i muzej, letnju scenu na otvorenom kao i druge sadržaje iz kulture.

Miljanić ovim povodom istakao: “Pored velike zahvalnosti na podršci i razumevanju za ovaj projekat, želim i da se zahvalim na brzoj reakciji Pokrajinske vlade i pomoći u saniranju posledica nevremena i na objektu Doma kulture u Sivcu, i na oštećenom tornju reformatorske crkve takođe u Sivcu.

Pošto su obezbeđena sredstava i kompletirana projektna dokumentacija početak radova očekuje se u narednih dva meseca.”

dom kulture-investicija - kula
Foto: opština Kula
dom kulture-investicija - kula
Foto: opština Kula

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još: 

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.