Jeftin, brz i veoma ukusan slatkiš.
Za koh:
7 jaja
7 kašika šećera
8 kašika pšeničnog griza
Za preliv:
1 l mleka
2 vanil šećera
5 kašika šećera
Sastojci:
Umutiti dobro belanca, dodati postepeno griz, šećer i žumanca. Izliti u pleh i peći u zagrejanoj rerni na 180 C oko dvadesetak minuta.
Dok se koh peče, skuvajte mleko, vanil šećer i običan šećer.
Čim se koh ispeče, još vruć polako preliti vrelim mlekom.
Pročitajte još:
Da li ste znali da jaja možete da skuvate i na ovaj način?
Svi mi smo nekoliko puta omanuli prilikom tako jednostavnog procesa – kuvanja jaja. Ili nam ne budu dovoljno kuvana ili se prekuvaju, a neretko se dešava i da ljusku jedva skinemo. Mukama je došao kraj, pomoću ovog trika skuvaćete savršeno tvrda jaja, a ljuska će odmah “skliznuti”. Popularna američka kuvarica, Ketlin Ešmor, na društvenoj mreži TikTok […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.