A ukus će vas oduševiti.
Sastojci:
300 g kuvane piletine
1 kašičica senfa
1 kašičica kečapa
2 kašike kisele pavlake
1 čen belog luka
50 g majoneza
biber, so
limunov sok
origano
2 kašičice susama
2 trougla zdenka sira
Priprema:
Skuvanu piletinu sitno izdrobite Dodajte senf, kečap, sitno iseckan beli luk, zdenka sir, biber, limunov sok, susam, (može i origano) i štapnim mikserom napravite smesu. Dodajte kiselu pavlaku, pa opet miksajte.
Sastojke možete da ubacite i u blender i sameljete.
Pročitajte još:
Kako da napravite domaći humus
Humus više nije nepoznanica u našoj kuhinji – ovaj bliskoistočni namaz od leblebija mnogima je postao omiljeno jelo. Jedemo ga uglavnom uz falafel, ali i kao namaz za sendviče ili umak za celer, šargarepu, papriku, krastavac.Vrlo je jednostavan za pripremu kod kuće, a prednost nad kupovnim je i što možete kombinovati različite začine. Potrebno je: […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.