A ukus će vas oduševiti.
Sastojci:
300 g kuvane piletine
1 kašičica senfa
1 kašičica kečapa
2 kašike kisele pavlake
1 čen belog luka
50 g majoneza
biber, so
limunov sok
origano
2 kašičice susama
2 trougla zdenka sira
Priprema:
Skuvanu piletinu sitno izdrobite Dodajte senf, kečap, sitno iseckan beli luk, zdenka sir, biber, limunov sok, susam, (može i origano) i štapnim mikserom napravite smesu. Dodajte kiselu pavlaku, pa opet miksajte.
Sastojke možete da ubacite i u blender i sameljete.
Pročitajte još:
Obarite jaja koristeći ovu metodu
Kako da skuvate jaja bez kuvanja u ključaloj vodi, otkrila je u knjizi „Kako skuvati vuka“ M. F. K. Fišer, pisac brojnih knjiga o pripremanju hrane. Fišerova predlaže dve metode kako da ukusna i sočna jaja spremite na pravi način. Njene metode potiču još iz 1942. kada je i objavila pomenutu knjigu.Dva su načina kuvanja […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.