Vukotića likvidirao Turčin za 1,5 miliona evra! Pratili ga mesecima pomoću GPS uređaja! Naredbu da ga ubiju izdao Zvicerov kum Žuti!

TURSKA – Policija pregledala 1 700 sati snimaka.

Dve nedelje nakon ubistva vođe “škaljarskog klana” u Istanbulu, turska policija je uhapsila 12 osumnjičenih, među kojima su i dvojica nikšićana Radoje Živković i Zdravko Perunović, a danas se pojavio i snimak ove likvidacije zbog koje je, kako se pretpostavlja, zadat smrtonosan udarac kriminalnoj grupi iz Kotora.

Vukotićevo ubistvo, kako se sumnja, organizovao je vođa “kavačkog klana”, odbegli Radoje Zvicer, a tome u prilog ide i činejnica da je uhapšeni Radoje Živković Zivcerov kum i jedan od njegovih najpoverljivijih ljudi u ovoj kriminalnoj organizaciji.

Prema navodima medija, inspektori turske policije pregledali su 1.700 sati snimaka na 200 lokacija, počevši od mesta gde je Vukotić ubijen. Iscrtali su trasu motocikla, sa kojeg su ispaljeni smrtonosni hici u Vukotića, i utvrdili da je kobnog dana pratilo vozilo.

Sumnja se da je motor vozio Jakup Dogan član organizacije čiji je šef bio Bariš Nek, a osoba koja je pucala u Vukotića je bila član druge kriminalne organizacije.

Policija je pronašla GPS uređaj ispod automobila Vukotića i ispod poda u gepeku vozila, u kojem je poginuo.

Naredbu za napad da se izvrši ubistvo Vukotića dali su šef organizacije kavački klan Radoje Živković I Radoje Perunović. Utvrđeno je da je Živković sa kriminalnom grupom Binali Camgoz dogovorio ubistvo Vukotića 1,5 miliona evra.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: