logo transparend vojvodina uzivo

Vučji pun mesec u Lavu stiže 25. januara i obara nas s nogu: Preplaviće nas finansijski izazovi i neobuzdane strasti – i niko neće biti pošteđen

Pun Mesec u Lavu je uvek prilika da ostvarite svoj kreativni potencijal, pa je najvažnije da svaki izbor napravite prema potrebama svog srca. Ono što vas čini najsrećnijim i najskladnijim doneće vam najviše finansija i zadovoljstva.

Od 20. januara u naše živote prodiru brze energije Plutona u Vodoliji, što prvo može izazvati ozbiljnu unutrašnju napetost, a potom i bezuslovni unutrašnji prodor i potrebu da život gradimo po sopstvenim pravilima.

Ako su vas od početka januara posetile apatija i melanholija, onda horoskop kaže im do 25. januara neće biti ni traga – Pluton u Vodoliji će u konjunkciji sa Suncem doći u opoziciju sa vatrenim punim Mesecom u Lavu. I ovaj aspekt se uvek tumači kao raspirivanje vatre vazduhom – slučaj kada će strast, uzbuđenje, interesovanje za život i želja za stvaranjem preplaviti sve nas bez izuzetka.

Evo zašto je ovaj pun Mesec u Lavu toliko poseban

Posebnost punog Meseca u Lavu je da je ovaj znak odgovoran za ljubav, igru, popularnost, slavlje, što znači da će postojati velika žeđ za životom i ispunjenjem. Tokom punog Mseca osećanja su uvek pojačana, pa često tajne postaju očigledne i ljudi se bukvalno zanose. Ali u slučaju znaka Lava, koji će biti u opoziciji sa Vodolijom, situacija može biti povezana sa oštrom i iznenadnom transformacijom planova za budućnost.

U trenutku punog Meseca na nebu se formira kvadrat Tau sa vrhom u obliku Jupitera – ovo je planeta jakih finansijskih ambicija, pa se situacija može dovesti u vezu sa velikim ugovorom, ulaganjem novca, kupovinom ili prodaje nešto. Ako nemate planove za monetarne transakcije ili neke važne investicione zadatke, onda bi Pun Mesec najverovatnije mogao da vam se odigra kao velika unutrašnja tenzija između ambicija i kreativnih ideja koje je teško ostvariti zbog vaših mogućnosti.

Na primer, vi ste na porodiljskom odsustvu i želite da idete na posao, ali ne možete sebi da priuštite da platite dadilju. Ili možda, naprotiv, želite da legalizujete vezu, da dostignete novi nivo, ali… što se tiče novca, nema mogućnosti da započnete porodični život – već imate previše potrošnje. Šta da radite tokom punog Meseca u Lavu da biste ostvarili svoje planove? Pun Mesec u Lavu je uvek prilika da ostvarite svoj kreativni potencijal, pa je najvažnije da svaki izbor napravite prema potrebama svog srca. Ono što vas čini najsrećnijim i najskladnijim doneće vam najviše finansija i zadovoljstva.

Glavni fokus punog Meseca u Lavu
Glavni fokus Punog Meseca je procena vašeg okruženja, jer bi trebalo da odgovara vašim pogledima na vašu idealnu budućnost. Idealno bi bilo da razgovarate sa partnerom o tome šta on želi za vašu vezu, a što se tiče karijere, analizirajte koliko dobro mesto na kome radite ispunjava vaše kreativne ambicije.

Šta neočekivano može da se desi?
Zašto bi se nešto neočekivano moglo desiti tokom punog meseca u Lavu? 25. januara na nebu će se formirati sazvežđe planeta koje uključuje Mesec, Sunce, Pluton, Jupiter i delimično Uran pošto je u istom znaku kao i Jupiter. Naime, u astrologiji se Uran smatra glavnim nosiocem iznenađenja, a utiče i na neke neočekivane preokrete sudbine.

Situacija u vezi sa Uranom i punim Mesecom ne može se desiti direktno na dan punog Meseca 25. januara, već na primer 26-27-28. januar. Na primer, može doći do naglog proboja u pogledu prihoda (i pozitivnih i negativnih), oštre promene planova i pojave nove osobe u okruženju.

Zašto se zove Vučji pun Mesec

Smatra se da je januarski pun Mesec postao poznat kao Vučji Mesec, jer je veća verovatnoća da se u to vreme čuju vukovi kako zavijaju. Tradicionalno se verovalo da vukovi zavijaju zbog gladi tokom zime, ali danas znamo da vukovi zavijaju iz različitih razloga. Zavijanje i druge vokalizacije vukova koriste se za definisanje teritorije, lociranje članova čopora, jačanje društvenih veza i koordinaciju lova.

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.