Vučićev novi video najgledaniji na tik-toku u poslednja tri dana (VIDEO)

SRBIJA – Tik-tok je trenutno jedna od najpopularnijih društvenih mreža u Srbiji. Za vas smo izdvojili klipove koji su u poslednja tri dana bili najgledaniji:

Predsednik Aleksandar Vučić

Profil predsednika Republike Srbije na Tik-toku postoji svega nekoliko dana, ali već važi za jedan od najpopularnijih profila na ovoj društvenoj mreži.

Predsednik Aleksandar Vučić na svom kanalu kači interesantan i šaljiv video-sadržaj, ali i veoma snažne političke poruke o napretku države i stvarima koje su bitne poput vere i porodice.

Na ovaj način, korisnici Tik-toka mogu da ga upoznaju i na ličnijem nivou, te saznaju nešto novo o njemu, kao recimo činjenicu da vrhunski igra šah.

Klip koji je objavio pre dva dana za sada već ima 1.2 miliona pregleda i ubedljivo je najgledaniji Tik-tok video u Srbiji u poslednja tri dana.

Ukoliko ga do sada još uvek niste pogledali to možete učiniti ovde:

@jasamaleksandar Lepo sam rekao da ništa ne potpisuješ. @dnevna.doza.predsednika #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane #dnevnadozapredsednika #follow ♬ original sound – Ja sam Aleksandar

Anastasija Ražnatović Gudelj

Anastasija Ražnatović Gudelj je ćerka Svetlane Ražnatović i supruga poznatog fudbalera Nemanje Gudelja. Ona na svom Tik-tok nalogu kači snimke iz svakodnevnog života, ali i preporuke za razne proizvode, restorane, salone…

Na svom poslednjem Tik-tok videu, pre dva dana, okačila je preporuku za određeni salon, a taj video za sada već ima oko 300.000 pregleda:

@anastasijagudeljMladost, zdravlje i lepota su ideali kojima težim, baš kao i ti. Svaka od nas ima drugačije standarde lepote i mladosti, ali jedno je sigurno – želim da ti pomognem da se osećaš samouvereno, lepo i zadovoljno. Zaro sam pronašla najbolji način da sa tobom podelim savršenu kozmetiku koju i sama koristim. 🩷♬ original sound – Anastasija Ražnatović

Fitnes bliznakinje

Dve sestre koje dele savete o ishrani, vežbanju i zdravim načinima života trenutno su postale ”viralne” zbog afere oko napuštanja udomljenog psa.

Ove devojke promovišu biljnu ishranu i prodaju svoje jelovnike sa receptima bez mesa i mlečnih proizvoda, ali im kanal služi i za razne Tik-tok izazove i trendove koje prate i u kojima redovno učestvuju.

Juče su na društvene mreže okačile video o izboru patika za trčanje koji je do sada skupio veliki broj pregleda.

@fitness.bliznakinjePazite u odabiru patika za trčanje – to je stvarno mnogo bitno – pogotovo za velike kilometraže!😮‍💨♬ original sound – fitness.bliznakinje

Gastro brat

Tik-toker čiji recepti imaju milionske preglede. Iza ovog profila krije se momak prijatnog glasa koji sa nama deli ukusne recepte i pokazuje način pripreme.

Njegova hrskava pohovana piletina u Doritos-u postala je jedan od najpopularnijih recepta kod nas koji je veliki broj ljudi na Tik-toku sačuvao kako bi kasnije napravili i sami.

Na svom nalogu redovno kači recepte kako slanih, tako i slatkih specijaliteta, a najbolje je što u veoma kratkoj formi objasni kako se neko jelo sprema. (Dakle, više nema onih dugačkih videa pod 20 minuta kao što je to nekada bio slučaj.)

Pre dva dana okačio je novi recept koji već ima preko 100 hiljada pregleda:

@gastrobrat Replying to @dora♡ ODMAH DODJE!😊🍫 #jello #chocolatelover #posnikolac #gastrobrat #fyp ♬ original sound – GastroBrat®

Tik-tok je prema istraživanju ”Social Serbia 2023” u ovoj godini u odnosu na ostale društvene mreže ostvario najveći rast. Pa, upravo zbog toga nije čudno što su gotovo svi prešli na ovu popularnu društvenu mrežu.
Kada je isto istraživanje vršeno pre samo dve godine, ispitanici su se izjasnili da Tik-tok koriste najviše kako bi gledali plesne koreografije, koristili filtere, gledali takozvane ”prank“-ove.

Međutim, situacija danas se znatno promenila i fokus je pomeren na pronalaženje inspiracije, korisnih saveta, trikova, recepata…

Starosne granice se polako brišu i pravilo da ovu aplikaciju koriste samo deca više ne važi, već je u javnosti usvojeno novo pravilo: sve što vam treba da budete informisani i u trendu sada se nalazi na Tik-toku.

O ozbiljnosti ove mreže svedoči i činjenica da većina političara danas svoje poruke šalje upravo putem ove društvene mreže.

Goran Vesić je 2021. godine objavio svoj prvi video o tome kako izgleda njegov radni dan na mestu zamenika gradonačelnika Beograda i bio osuđen kako je neprofesionalan. Još tada je Vesić za medije izjavio da je iako mnogi misle da je u pitanju neozbiljna mreža, to nije slučaj.

Međutim, ekspanzija ove mreže među političima, kako onim koji su je osuđivali, tako i onim koji su joj otvoreno pristupili, u 2023. godini učinila je da danas ogroman broj njih snima i kači Tik-tokove koji prenose snažne poruke.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.