Vučić ugostio Kremleva i šampione: Izgradnja hale će pomoći razvoj našeg boksa

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas prvog čoveka Svetske bokserske federacije (IBA) Umara Kremleva, legendarne šampione Roja Džonsa juniora, Aleksandra Povetkina i Denisa Lebedeva, kao i delegaciju BSS na čelu sa predsednikom Saveza Nenadom Borovčaninom.

Kremlev i legendarni šampioni borave u Beogradu povodom današnjeg polaganja kamena temeljca za izgradnju Nacionalnog bokserskog trening centra i multifunkcionalne dvorane.

“Veoma sam zadovoljan što su ovako veliki šampioni, uz predsednika Kremleva, u Beogradu. Roj Džonsa juniora sam već imao priliku da upoznam, a sada mi je drago da upoznam Povetkina i Lebedeva”, rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da se seća kada je gledao jedan Povetkinov meč i da se prilično iznervirao jer je tada izgubio.

“Za nas je ovaj infrastrukturni napredak veoma važan, izgradnja trening hale i centra je nešto što će dodatno pomoći razvoju našeg boksa.

Hvala svima što podržavate i pomažete naš boks, a ja sam uvek tu da pomognem koliko mogu”, istakao je Vučić.

Tokom sastanka Vučiću je predstavljen budući izgled Nacionalnog bokserskog centra, a razgovaralo se i organizaciji Evropskog prvenstva u

Beogradu, prvog u istoriji istovremeno za muškarce i žene.

Na prijemu u Palati Srbija prisustvovali su i ministar sporta Zoran Gajić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, predsednik Nadzornog odbora BSS Aduk Abakarov, nekadašni bokserski šampion Mirko Puzović, kao i članovi muške i ženske bokserske reprezentacije.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.