logo transparend vojvodina uzivo

Vučić: Studenica je posebno mesto, na kojem se prepliću naša prošlost i budućnost

STUDENICA – Kao i Studenica, rekao je predsednik, Srbija je bila često napadana i rušena, ali i sa mnogo pažnje i ljubavi ponovo građena, obnavljana i oživljavana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas manastir Studenica i tom prilikom je poručio da je to posebno mesto, na kojem se prepliću srpska prošlost i budućnost.

Molimo se za mir, bratsku slogu i napredak naše Srbije, dok se sa ponosom i osećajem ogromne odgovornosti sećamo legata naših slavnih predaka“, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Kao i Studenica, dodao je predsednik, Srbija je bila često napadana i rušena, ali i sa mnogo pažnje i ljubavi ponovo građena, obnavljana i oživljavana.

„Zato je ovo posebno mesto na kojem se prepliću naša prošlost i budućnost, predački zaveti i putokazi za potomke – da ne izneverimo njihov san o snažnoj i slobodarskoj Srbiji, da budemo ponosni i dostojanstveni u borbi za mir i slogu sa svima koji žele da zajedno gradimo dobru budućnost za generacije koje dolaze. Sa tog časnog i teškog puta ne smemo da skrenemo. Živela Srbija“, poručio je predsednik.

 

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.