Vučić stigao u Staru Pazovu, obilazi pogon kompanije “Stamevski-Moj slatkiš”

STARA PAZOVA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u okviru posete Sremskom okrugu stigao u Staru Pazovu gde obilazi proizvodni pogon kompanije “Stamevski – Moj slatkiš”.

Vučića su pred pogonom dočekali zaposleni, a sa njim su u obilasku i ministar odbrane Miloš Vučević, unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović…

Proizvodni pogon “Stamevski -Moj slatkiš” posluje u okviru jedne od najuspešnijih poslastičarskih kompanija u Srbiji sa dugom tradicijom, a juče su proslavili 70 godina postojanja.

Vučić je posetu Sremskom okrugu započeo obilaskom lovačke kuće “Donji Tovarnik“, u tom mestu u blizini Pećinaca gde je razgovarao sa predstavnicima lovačkog udruženja, udruženjem žena “Sunčev cvet” i obišao mini zoo vrt.

Sledi poseta Inđiji i obilazak proizvodnog pogona kompanije “Plastik Gogić”.

Nešto kasnije Vučić će posetiti Rumu gde je predviđeno otvaranje novog objekta PU “Poletarac”, objekat “Kockica 2”.

U Šidu će danas predsednik obići poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer, a nakon toga će se obratiti građanima u Sremskoj Mitrovici.

Predsednik je ranije najavio da će krenuti u obilazak Srbije i da će do kraja godine obići svih 25 okruga, a počeo je 11. marta obilaskom Pčinjskog okruga.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: