Vučić: Srbija svega ima, po nižim cenama bilo gde u Evropi!

BEOGRAD – Vučić je naveo da Srbija ima stabilne javne finansije, podsetivši da će mladi početkom juna dobiti još po 100 evra, te da su penzioneri već dobili 20.000 dinara.

Vučić je kazao da država nije igrčka i da je to ozbiljnija stvar od nečijih želja i prioriteta. To je, kako je rekao, složen sistem u kojem morate da poznajete sve.

– Što se tiče snabdevenosti biće svega i ima svega. Ima i po nižim cenama nego bilo gde u Evropi, ali da li su dovoljno niske, naravno da nisu i ne mogu biti više. Naše je da sačuvamo kakav-takav pozitivan rast ove godine – rekao je Vučić.

On je pdosetio da su procene i MMF-a bile da će Srbija imati rast od 4,5 odsto ove odine, ali će se ti procenti svima smanjiti za 1,5 odsto, a veruje da će Srbiji smanjiti za jedan – na 3,5 odsto. – Kada bismo to uspeli onda nema zime – rekao je Vučić i dodao da se plaši da će inače stvari biti sve teže.

Vučić je naveo da Srbija ima stabilne javne finansije, podsetivši da će mladi početkom juna dobiti još po 100 evra, te da su penzioneri već dobili 20.000 dinara.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: