logo transparend vojvodina uzivo

Vučić: Spremni na proširenje platforme saradnje

BEOGRAD – Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić istakao je večeras da je spreman da sarađuje sa dosadašnjim koalicionim partnerima, ali i da je otvoren za proširenje platforme.

Vučić je, u emisiji „Oko“ RTS-a, upitan da li će u skupštini Srbije imati samostalno 126 poslanika, a u skupštini Beograda 56, izrazio uverenje da će u republičkoj skupštini to ostvariti.

Što se Skupštine Beograda tiče kaže, ne može da govori, jer je pitanje ko će preći cenzus.

Na pitanje hoće li ponovo uzeti SPS kao partnera, Vučić je odgovorio: „Polako, s kim ćemo razgovarati“.

Ukazao je da će svakako razgovarati sa dosadašnjim koalicionim partnerima, ali i da je spreman da razgovara sa drugima o tome kako i na koji način da se proširi platforma.

– I to i pored toga koliko su na ovim izborima vodili prljavu kampanju. Snimali su čak i neke intervjue pre šest meseci sa ljudima iz podzemlja, i čekali da sada objave, umesto da su ta saznanja prijavili policiji, dodao je on.

Kada je reč o izjavama iz opozicije vezano za podršku SNS-u, podsetio je da su pisali da je Vučić izmislio neke podrške.

. To su rekli za podršku Nikole Jokića, skrenuo je pažnju Vučić i pokazao svojeručni potpis Jokića kojim daje podršku SNS-u i njemu.

Na pitanje hoće li Jokića uspeti da ubedi da igra za našu reprezentaciju u Pragu, Vučić je rekao da će dati sve od sebe, i da je siguran da Jokić voli svoju zemlju.

– Ono što je važno – zahvalio bih se svim ljudima koji su podržali naš rad, ali pre svega nove projekte, ne samo ono što smo uradili, već što planiramo da radimo, naglasio je on.

Pogledajte još: 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.