Vučić se sastao sa ministrom za spolјne poslove i međunarodnu saradnju UAE

BEOGRAD  – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa ministrom za spolјne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom.

“Velika mi je čast da ugostim prijatelja naše zemlje, šeika Abdulu bin Zajeda al Nahjana”, napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav, uz fotografije sastanka.

 

>

Kako je istakao na Instagram stranici, uz fotografije susreta, sa sagovornikom je razmotrio sve teme od značaja za jačanje i dalje širenje naše bilateralne i ekonomske saradnje.

-Naglasio sam da je izgradnja strateških odnosa i sveobuhvatnog čvrstog partnerstva sa UAE od klјučnog značaja za Republiku Srbiju, kao i da naša zemlјa posvećuje najveću pažnju razvijanju i jačanju saradnje sa Emiratima, koja se temelјi na međusobnom uvažavanju i poverenju, ali i na zajedničkoj viziji napretka i vrednostima koje delimo, napisao je predsednik Vučić.

On je istakao da je zamolio ministra al Nahjana da prenese posebno srdačne pozdrave predsedniku UAE, Nјegovom visočanstvu šeiku Mohamedu bin Zajedu.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: