logo transparend vojvodina uzivo

,

Vučić: Pre samo 10 godina prosečna plata u Novom Sadu bila je 452 evra, danas je 960 evra i moraće da bude preko 1.600 evra do 2027. godine

NOVI SAD – U prepunoj hali Spensa, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se prisutnima i istakao planove SNS-a i koalicije ukoliko građani 2. juna odluče da Novi Sad i druge lokalne samouprave nastave put uspeha, gradnje, odgovornosti i napretka.

Kako je istakao, Novi Sad danas živi boljim životnim standardom, u ambijentu gde je doveden veliki broj fabrika, naučno-istraživačkih centara, investitora – postao je grad budućnosti i prosperiteta. 

Foto: ns uživo

-Ponosan sam na sve što smo uradili i pokazali. Hvala ljudima koji su dobro razumeli težinu situacije u kojoj se nalazimo. Pozdravio bih sve naše koalicione partnere. Spremamo se da budemo domaćini EXPO-a 2027. godine. To nije pitanje samo novih aerodromskih zgrada, novih kontrolnih tornjeva i pista, železničkih pruga, od aerodroma do centra Beograda, Obrenovca i drugih mesta, to nije pitanje ni najvećeg centra za vodene sportove u Evropi, ni najlepšeg nacionalog stadiona u ovom delu Evrope, ni novih sajamskih prostorija – to je pitanje hoćemo li imati i najbolju brzu saobraćajnicu u od Bačkog brega, Sombora, Kule, Vrbasa, Srbobrana, Bečeja, Kikinde. Hoćemo da razvijamo celu Srbiju, veće plate i penzije. Podsetimo, pre samo 10 godina prosečna plata u Novom Sadu je bila 452 evra, a danas je 960 evra i moraće da bude preko 1600 evra do 2027 godine. Zato je potrebno da uložimo ogroman trud i rad, da radimo u sadejstvu u lokalnim samoupravama. Nikako da čujem koji će most oni da izgrade, fabriku da dovedu, kako će da smanje nezaposlenost, kako će da pomognu penzionerima… U Novi Sad u prethodnih 10 godina doveli smo 10 fabrika i naučno-istraživačkih centara. Ima li jedne fabrike koju su oni doveli u Novi Sad? Koju nisu uništili? Nemojte da mislite da ne može da se vrati to vreme ako oni pobede. Ponovo će ljudi čekati na birou 10 i 20 godina. Hoćemo da nastavimo da radimo! Oni su podeljeni, nisu sposobni da pokaži nikakav plan i program za bilo šta. Nisu dali da se grade mostovi, mi hoćemo mostove! U tome se razlikujemo – istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

View this post on Instagram

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Koalicija SNS, SPS, SRS, Zavetnika, PS-a, SDPS-a, PUPS-a pod imenom “Aleksandar Vučić-Novi Sad sutra” izaći će na lokalnim izbore zakazane za 2. jun sa 78 kandidata.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.