Vučić poručio Kariću: Sve si rekao o sebi, prijatelji nismo i nećemo biti

Da nije slučajno to što je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević rekao svojim saradnicima da je Karić “najjgori čovek na svetu”, govore postupci ovog biznismena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na “lajk” Bogoljuba Karića kojim je podržao protest političkih protivnika SNS.

Kaže da je Slobodan Milošević imao svoje mane i dobre osobine. Ističe da je nekoliko puta video Miloševića i da je on bio nezadovljan što je Vučić bio u radikalima, a ne u SPS.

– Imao je neki animozitet prema taksistima i advokatima. Nikad nisam čuo šta je imao protiv taksista. U nekom trenutku mi je rekao o Bogoljubu Kariću: “Vučiću, da znaš, kad god pomisliš bilo šta dobro, samo znaj da je reč o najgorem čoveku na svetu.”

Lajkovao je proteste naših političkih protivnika. Bio sam dva puta kod njega u kuću i Minsku, jednom ovde u Beogradu i neću da govorim loše o njemu. On je sve rekao o sebi onim što je uradio. Sve najbolje želim njemu i njegovoj porodici. Prijatelji nismo i nećemo biti. Sve što mogu da mu pomognem oko posla u skladu sa zakonom ću uvek da učinim. Od mene lošu reč neće čuti nikada. Siguran sam da mu ništa ne dugujem – kazao je Vučić.

Podsetimo, Bogoljub Karić, kontroverzni biznismen, podržao je političke proteste u Beogradu komentarišući na Tviteru objave pevačice Seke Aleksić.

Da nije slučajno to što je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević rekao svojim saradnicima da je Karić “najjgori čovek na svetu”, govore postupci ovog biznismena.

Kao što je izdao predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, Karić sada okreće leđa i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i pored svega što je država Srbija, sa Vučićem na čelu, uradila za njega.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: