logo transparend vojvodina uzivo

Vučić: Ponosan sam na rezultate Srbije (VIDEO)

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, pred sastanak sa predsedavajućim Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) Janom Bordžom da je ponosan na rezultate Srbije, ali je poručio da če morati da se radi više.

„Ponosan sam na rezultate, ali moraćemo da radimo još više, snažnije da radimo zajedno. Do Expo 2027 – čekaju nas veliki trud i veliki rezultati, naveo je predsednik u video snimku objavljenom na Instagram pofilu „budućnostsrbijeav“ i izrazio zahvalnost Srbiji.

On je pokazao mali, ali, kako je naveo, impozantan deo onoga što je izgrađeno u Beogradu poslednjih nekoliko godina, a što se može videti iz Vile Mir gde će se večeras sastati sa Bordžom.

„Čoveku u životu možete sve da uzmete, samo ne tri stvari – znanje, rad, i rezultate“, rekao je Vučić.

Predsednik je naveo da je želeo da pokaže građanima samo mali deo onoga što je postignuto u poslednjih nekoliko godina – od druge zgrade Ušća, Beograda na vodi kompletnog, Skajlajna, novog Kliničkog centra, uređenog Hrama Svetog Save, nove železničke stanice, do Prokopa. Sve se to, kako je dodao, vidi na malom prostoru koji se golim okom vidi iz Vile Mir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.