Vučić: Pokazaćemo svetu kako se štite nacionalni i državni interesi Srbije

NJUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će se Srbija boriti u Ujedinjenim nacijama da zaštiti svoje nacionalne interese i da će pokazati celom svetu kako štiti svoje državne i nacionalne interese.

„Pred nama je teško vreme, ali bilo da izgubimo formalno, gotovo sam siguran da će to biti uz neveliku razliku i siguran sam da ćemo pokazati svetu kako se štite nacionalni i državni interesi naše zemlje. Hvala svima za pažnju, hvala svima na ljubavi prema Srbiji“, izjavio je Vučić u video snimku objavljenom na njegovoj Instagram stranici „buducnostsrbijeav“. Vučić je danas učestvovao na sednici Saveta bezbednosti posvećenoj šestomesečnom izveštaju UNMIK-a o Kosovu i Metohiji, nakon čega je delegacija Srbija napravila prijem u UN, na kome je prema Vučičevim rečima bilo 125 zvanica.

„Srećan sam zbog toga što smo se borili i hoću da kažem svim ljudima u Srbiji da sam samo jednu stvar obećao pre polaska u Njujork. A to je da ćemo da se borimo do poslednjeg trenutka bez obzira na sve lične i bilo kakve druge rizike. Hoću da se zahvalim svim ljudima koji su radili i koji su spremali sednicu Saveta bezbednosti, koji su mi pomogli da se suprotstavim nečemu što je izgledalo kao nameštaljka, kao političko pozorište“, poručio je Vučić.

Zahvalio je svim ljudima u Srbiji koji su, kako je istakao, verovali u svoju zemlju, koji su verovali u svoje rukovodstvo i koji znaju, kako kaže, da će Srbija na kraju da pobedi. „Naša borba nikada neće prestati. Hvala ljudima na ogromnoj podršci i ljubavi koju pokazuju prema našoj Srbiji. Pobediće Srbija!“, napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.