Vučić: Pobedićemo, nema predaje, nema povlačenja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

KRALJEVO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i komandantom Žandarmerije Dejanom Lukovićem danas obišao bazu Žandarmerije u Kraljevu, poručio je pripadnicima te jedinice, srpskim junacima, da je došao u Kraljevo da im kaže hvala za sve što su uvek činili u odbrani naše otadžbine, štiteći njene vrednosti i njen integritet.

“Hvala vam na tome što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su poplave, i kada su požari, i kad nam je zemlja napadnuta, što nikada niste tražili izgovor, što nikada niste tražili lakše rešenje, jer ste služili svojoj zemlji i svom narodu“, rekao je Vučić.

Foto: Printskrin/buducnostsrbijeav

Poručio im je da budu spremni, da rade, vežbaju, a da će država dati sve od sebe da im, koliko je moguće, njima i njihovim porodicama olakša život, da im plate budu veće, da lakše rešavaju svoje stambene i druge probleme, i da mogu da imaju sigurnu budućnost i za svoju decu i za sebe u našoj lepoj Srbiji.
“Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne budete u takvoj situaciji i da ne dođete u tu poziciju, ali ukoliko vas država pozove da štitimo naš narod i da čuvamo naš narod, ja znam da ćete se vi, ne samo odazvati, već znam da ćete svoju svetu dužnost, svoju svetu obavezu obaviti na najčasniji mogući način. Na tome vam beskrajno hvala.

Čuvaćemo mir i stabilnost gotovo po svaku cenu. Ako ne budemo imali izlaza, ako nas napadnu, ako nam budu ubijali ljude, kao što su to danas zamalo učinili, onda ćemo morati da zaštitimo naš narod. A ono što vam ja kažem, to da zaštitimo naš narod značiće da ćemo da pobedimo. Nema predaje, nema povlačenja”, rekao je predsednik Vučić, koga su pripadnici kraljevačkog Odreda Žandarmerije pozdravili himnom svoje jedinice “Hriste Bože”.

Tagovi:

Pročitajte još: