Vučić otvara radove na izgradnji VGP Parka Beograd u Dobanovcima

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas obeležavanju početka radova na izgradnji industrijskog parka u Dobanovcima, u čiju gradnju investira panevropska kompanija VGP.

Budući VGP Park Beograd prostiraće se na površini većoj od milion kvadratnih metara, a nalazi se pored autoputa M-70 i M-75, kao i beogradskog kružnog puta.

Lokacija VGP Parka je u blizini Međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, samo 15 kilometara zapadno od centra grada.

Namen temeljac će položiti predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i Jan Van Git, izvršni direktor VGP, najavili su organizatori.

Nakon toga prisutnima će se, pored predsednika Srbije, obratiti generalni direktor Deleza Srbija Jan-Vilem Dokhejr, izvršni direktor VGP Jan Van Git kao i direktor VGP Srbija Nenad Bjelogrlić.

VGP je panevropska kompanija koja poseduje, upravlja i gradi nekretnine u oblastima logistike i poluindustrijske proizvodnje i prvi put dolazi u Srbiju.

Pruža usluge klijentima koji traže lokacije u blizini velikih evropskih gradova, sa direktnim pristupom glavnim putevima i lakim pristupom i radom 24 sata dnevno.

VGP grupa posluje u 17 evropskih zemalja, a imovinu poseduje u 14 zemalja.

Strateški fokus VGP grupe, koja poseduje veliku površinu zemljišta za buduće projekte, je na razvoju poslovnih parkova sa više zakupaca.

Prisutni su ministri Tomislav Momirović, Goran Vesić, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, glavni gradski arhitekta Marko Stojčić.

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: