logo transparend vojvodina uzivo

Vučić: Neću da dizem rejtin najgorim kriminalcima

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras povodom onoga što iznose na suđenju pripadanici kriminalne grupe Veljka Belivuka da nikada nije ni video ni čuo bilo koga od njih.

„Ako jesam, ne samo da cu podneti ostavku, već ću biti do kraja zivota u zatvoru“, rekao je Vučić na TV Prva odgovarajući na pitanje da li ima istine u onom što se govori na suđenju Belivuka.

On je rekao da lažovi podupiru njihove neistine, da bi napadali one koji su učestvovali u rušenju te kriminalne grupe.

Vucić je istakao da neće da govori o tome sta rade pojedini mediji, ali da ne želi ni da diže rejting najgorim kriminalcima .

„Jer svaka dalja prica njima podize rejting, a mleli su ljude“, rekao je Vučić.

Na pitanje da li je oštrije trebalo da reaguje povodom intervjua sa silovateljem Igorom Milosevićem u Informeru Vucić je podsetio da je uvek govorio a i večeras ponavlja da se gadi ljudi koji se iživljavaju na deci i ženama, a posebno silovatelja.

„Da sam bio novinar ili urednik ne bih to uradio“, rekao je Vucić, ali je primetio da za razliku od tog slučaja nema protesta kada se citiraju Belivuk, Miljković i ostali, koji su, kako je rekao, pocinili mnogo monstruoznija krivična dela zato sto nekome to politički odgovara.

Osvrnuo se i na intervju kojin je objavljen sa glumcem, koji ima pravosnažnu presudu da je pedofil, i da je posle tog intervjua dato najgluplje objasnjenje i da su njega pustili u novine da nam drži predavanje o kulturi u ovoj zemlji.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.