Vučić nakon otvaranja fabrike u Surčinu: Video sam ljude koji su nasmejani

BEOGRAD – Istakao je da je za nas važno da nastavimo da radimo, da se regionalno povezujemo, gotovo po svaku cenu, jer je to uslov za napredak gotovo svih regionalnih ekonomija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Surčinu svečanom otvaranju nove fabrike kompanije „Nestle“ za proizvodnju obroka na biljnoj bazi.

– Mi smo ovde bili pre dve godine i tada nam se činilo događaj kao događaj, došli smo da otvorimo radove. Švajcarska preciznost ali i dobri srpski radnici, marljivi, posvećeni, uradili su nešto u šta smo mogli čak i da sumnjamo da će biti tako dobro, kvalitetno, precizno i na vreme učinjeno. Napravili su divnu fabriku, modernu, čistu, 220 ljudi više zaposleno – napisao je predsednik u snimku sa otvaranja fabrike na zvaničnom Instagram profilu avucic.

– Ono što je za mene bilo važno danas – video sam ljude koji su nasmejani, srećni, zadovoljni, što veruju u svoju budućnost, što je vide u kompaniji Nestle, što sam video ljude koji imaju ogromnu energiju i koji neće da završavaju poslove već koji hoće dalje da grade i ponovo da ulažu i još više da investiraju. I veoma sam im zahvalan na tome, i da tome ne bude kraja – naveo je

 

Istakao je da je za nas važno da nastavimo da radimo, da se regionalno povezujemo, gotovo po svaku cenu, jer je to uslov za napredak gotovo svih regionalnih ekonomija.

– Hvala vam najlepše, želim vam mnogo uspeha. Čestitam i živela Srbija – zaključio je predsednik.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.