Vučić: Izbori nisu igra. Nije važno kako neko govori, važno je kakva dela stoje iza njega

RUMA – Srpska napredna stranka održala je danas predizbornih skup u Rumi. Na skupu je govorio Aleksandar Vučić, koji je najpre zahvalio svim rumljanima na podršci i što su došli u velikom broju da podrže SNS na izborima 3. aprila. Puno puta sam dolazio u Rumu, ali nikad nisam dočekan u ovolikom broju. Hvala vam dragi Rumljani.

Foto: Vojvodina uživo

Vučić je pitao preko pet hiljada okupljenih rumljana da li su pre par godina mogli da pomisle da će imati autoput do Šapca. U ovom momentu gradimo 10 autoputeva. Ceo Srem će se uvezati. Otvorićemo Srem i Ruma će postati još idealinije mesto za život. Radićemo još više i na zaštiti životne sredine i na razvoju turizma, rekao je Vučić. Mi smo sve ovo uspeli zahvaljujući vama.

Foto: Đorđe Radivojevic, Vojvodina uživo

Slava pripada onima koji rade, koji su u ringu, koji se bore za svoju zemlju, za svoj narod, a ne onima koji traže izgovor za ružnu reč, rekao je Vučić.

Foto: Vojvodina uživo lo

Govorim vam o našim planovima, mi imamo jednu zemlju, i ponekad je pametno da se izmaknemo. Naši protivnici kažu da je moguće da će ući u NATO. A ja vam kažem da smo za 10 godina uspeli da podignemo našu vojsku i da pokažemo da možemo da budemo neutralni. Ne treba nam NATO, a ne treba nam ni sukob, nama su potrebani mir i stabilnost.

Foto: Vojvodina uživol

Mnogi su smatrali da možemo da budemo prvi u Evropi samo u sportu, a vidite danas da smo prvaci i u ekonomiji. Brže rastemo od mnogih Evropskih zemalja, rekao je Vučić na Glavnom trgu u Rumi.

Foto: Vojvodina uživo

Izbori nisu igra. Nije važno kako neko govori, važnije je kakva su dela iza njega.

Vi ste videli šta mi možemo da uradimo. I autoput u oba smera za Rumu, da budete nadomak Beograda i nadomak Novog Sada.

Glasajte za one koji su odgovorni, koji mogu da obezbede budućnost našoj deci. Da pokažemo kako možemo da se borimo za našu zemlju. Glasajte za one iza kojih stoje dela rekao je Vučić i još jednom se zahvalio više od pet hiljada  ljudi koji su došli da podrže Srpsku naprednu stranku u Rumi.

Pre govora Aleksandra Vučića, lokalni naprednjaci su prošetali centralnim ulicama Rume noseći stranačke i zastave Republike Srbije.

Foto: Vojvodina uživo
Foto: Vojvodina uživo

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: