logo transparend vojvodina uzivo

Vučić: Ispunićemo sve zahteve roditelje iz OŠ „Vladislav Ribnikar“

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će svi zahtevi roditelja iz Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ biti ispunjeni.

„Juče je predsednica Vlade imala sastanak sa predstavnikom Saveta roditelja iz OŠ ‘Vladislav Ribnikar’ i svih njihovih sedam zahteva smo u potpunosti spremni da ispunimo“, rekao je Vučić.

On je rekao da su njihovi zahtevi razumni i racionalni.

„Smatramo da su zahtevi u ovako teškim trenucima bili neophodni da se sve stvari razjasne i da se vidi kako ubuduće možemo da pomažemo naše dece“, naveo je predsednik.

Istakao je da će biti angažovani najbolji svetski stručnjaci koji će raditi, zajedno sa domaćim stručnjacima, raditi na pružanju pomoći deci i roditeljima.

Vučić je dodao da je već uplaćen novac za dodatne troškove Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.

„Očekujemo 56+100. To je 156 psihologa. Moram da zahvalim psiholozima. Njih 250 se prijavilo i žele da pomognu svima koji su ugroženi“, rekao je on i dodao da veruje da će država imati mogućnosti da ih svih 250 angažuje.

Istakao je da je posebno zadovoljan slanjem policajaca u škole i naveo da su i deca i roditelji zadovoljni.

Vučić je naveo da će prisustvo policajaca u školama drastično smanjiti stopu vršnjačkog nasilja, ali i nasilja nad nastavnicima.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.