logo transparend vojvodina uzivo

Vučević zahvalio Varheljiju i poručio: Srbija će sprovesti sve reforme

SRBIJA – Premijer je odgovorio na čestitku evropskog komesara za susedsku politiku i proširenje.

Srbija će temeljno sprovesti sve reforme, koje su neophodne kako bi ubrzala svoj evropski put, uz istovremenu odbranu sopstvenih nacionalnih interesa i prava na suvereno odlučivanje, poručio je danas novi premijer Srbije Miloš Vučević.

Vučević je to naveo na društvenoj mreži Iks, odgovarajući na čestitku evropskog komesara za susedsku politiku i proširenje Olivera Varheljija povodom izbora nove Vlade Srbije.

– Pred nama je mnogo posla da ostvarimo naše zajedničke ciljeve, a vaša pomoć na tom putu će nam dobro doći – poručio je Vučević.

Vučević je zahvalio Varheljiju na čestitci, nakon što mu je Varhelji čestitao na izboru i poručio da se raduje saradnji na pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

– Čestitam premijeru Milošu Vučeviću i njegovoj novoj vladi. Radujem se saradnji sa vama na pristupanju Srbije EU – naveo je Varhelji na društvenoj mreži Iks.

Podsetimo, Skupština Srbije izglasala je juče novu Vladu Srbije, na čelu sa premijerom Milošem Vučevićem. Nova vlada ima 31 člana, od čega pet ministara bez portfelja.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.