Vučević: Srećna slava svima koji danas slave veliku Svetu Petku

NOVI SAD – Miloš Vučević, potpredsednik Srpske napredne stranke, poželeo je svima koji danas slave, Srećnu slavu Svetu Petku.

U prostorijama na Novom Beogradu, u prisustvu funkcionera i članova stranke, SNS danas obeležava stranačku slavu, Svetu Petku.

Obeležavanju slave prisustvuje i predsednik Srbije i SNS Aleksndar Vučić, a domaćin slave je ove godine funkcioner SNS Vladimir Orlić.

Na svom instagram profilu, Miloš Vučević napisao je: “Srećna slava svima koji danas slave veliku Svetu Petku, praznik kojem se svake godine iznova radujem, jer je Sveta Petka zaštitnica i Srpske napredne stranke. Uz slavski kolač, žito i vino, obeležili smo ovaj svečani dan, sa željom da nam uspesi u borbi za bolji život naših građana budu još veći. Duh pravoslavlja nam je uvek bio zvezda vodilja i u najmračnijim, najtežim vremenima, kada smo osvojili poverenje naroda da spasavamo iznurenu i izmučenu Srbiju. I uspevamo u tome uprkos velikim izazovima i spoticanjima. Ne damo se. Verujemo. Idemo napred. Srećna nam Sveta Petka, da nam dugo donosi berićeta. Živela Srbija!”

Na sečenju kolača u Gradskom odboru SNS Novi Sad, Miloš Vučević je rekao – “Kao velika i snažna porodica, koja svake godine prima članove i dočekuje ih otvorenih vrata, raširenih ruku i ozarenog lica, morala je da dobije velikog i snažnog zaštitnika – Svetu Petku. Ona nas predstavlja u nebeskim visinama i odgovara za sva naša dela s moralnog i duhovnog aspekta. Istovremeno, mi pred njom, kao i pred Bogom, imamo veliku odgovornost za svetovne stvari. Srećna nam slava dragi moji Naprednjaci!”

 

Tagovi:

Pročitajte još: