Vučević osudio pretnje smrću predsedniku Srbije: Vučić je pokazao i dokazao da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati

BEOGRAD – Premijer Srbije Miloš Vučević osudio je danas pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje su se pojavile na društvenim mrežama.

– Najoštrije osuđujem jezive pretnje smrću na društvenim mrežama predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kojih je u prošlosti i te kako bilo. Ono što naročito plaši i zabrinjava jeste to da su one upućene ubrzo posle vesti o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica. Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa. Ovakve monstruozne pretnje su već dobro poznata matrica po kojoj u izuzetno važnim i sudbonosnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori i ulaže nadljudske napore kako bi Ujedinjenim Nacijama onemogućio usvajanje rezolucije o Srebrenici i spasao Srbe stigme da nose etiketu genocidnog naroda – rekao je Vučević i dodao:

– Ali neće im proći! Predsednik Vučić je pokazao i dokazao, mnogo puta do sada, da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati, već će ga učiniti još jačim u borbi za Srbiju i za njene građane kao i za sve buduće generacije.  Ovo nije samo napad na Aleksandra Vučića nego i na instituciju predsednike jedne zemlje.  Skandalozno ali očekivano što nema nikakve osude ovako monstruoznih pretnji  njegovih političkih protivnika, koji time samo pokazuju svoje pravo lice.
Živela Srbija – zaključio je premijer Srbije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.