Vučević: Hvala mojim Novosađanima!! Zbog njih je sve ovo (FOTO)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NOVI SAD – Gradonačelnik Miloš Vučević na svom Instagram profilu pokazao je delić atmosfere sa svečane ceremonije u srpskom narodnom pozorištu: – “Ova godina će definitivno promeniti sve naredne godine u Novom Sadu. Kruna Evropske prestonice kulture ujedno je i kruna rada i rezultata koje postižemo poslednje decenije.
Cela Evropa će videti kako izgleda kada nagrada dođe u prave ruke – u pravi grad. Od titule Evropska prestonica kulture mi smo stvorili našu šansu – da se pokažemo, da dokažemo da smo je vredni, da je ugradimo u novi sistem vrednosti na kojem ćemo dalje graditi naš Novi Sad. Malo je onih koji su te davne 2016. godine verovali da ćemo pobediti u Briselu. Malo je onih koji su nam davali šansu, iako su znali da je ovaj grad nastao na temeljima evropskih vrednosti, da se one ovde i žive i podrazumevaju. Možda ih je bilo malo, ali njihova podrška je bila velika. I zato hvala svima. Hvala mojim Novosađanima!! Zbog njih je sve ovo. Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću, i Vladi Srbije zato što nas nisu ostavili same, već su nam se pridružili u borbi do pobede. Jer ovo nije samo priča jednog grada. Ovo je priča svih nas.
Dragi prijatelji, put do uspeha je lakši kada čvrsto verujete u svoje snove, i spremni ste da marljivo radite da biste ih ostvarili, pa onda i ako padnete ustajete još čvršći i istrajniji u toj nameri. Mi smo još jedan san ostvarili. A već sutra nas čekaju novi izazovi.
Titula Evropska prestonica kulture zauvek će ostati deo identiteta i novi simbol Novog Sada.
Živeo Novi Sad! Živela Srbija!

Foto: Instagram Miloš Vučević
Foto: Instagram Miloš Vučević
Foto: Instagram Miloš Vučević
Foto: Instagram Miloš Vučević

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: